Motto Farm Motel

Hunter, Heatherbrae
Motto Farm Motel Genel
Motto Farm Motel Genel
Motto Farm Motel Öne Çıkan Resim
Motto Farm Motel Dış Mekan
Motto Farm Motel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Motto Farm Motel
2285 Pacfic Highway Motto Farm Hunter, Heatherbrae

Motto Farm Motel misafirlere Maitland (Heatherbrae) bölgesinde, Hunter Region Botanik Bahçeleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nargoon Reserve ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Tilligerry State Conservation Area ile 3,3 mi (5,3 km) ve Hunter Wetlands Centre ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Motto Farm Motel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Maitland bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (Bed & Breakfast)
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası (Family Room & Breakfast)
Room
Standard Oda (Budget Room & Breakfast)
Room
Standard Oda (Budget Room and Breakfast)
Room
Standard Oda (Bed & Breakfast 2 Night)
Room
Oda (Dinner, Bed and Breakfast )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x