Motiara Hotel - La Valle Mall

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Motiara Hotel - La Valle Mall Öne Çıkan Resim
Motiara Hotel - La Valle Mall Dış Mekan
Motiara Hotel - La Valle Mall Dış Mekan
Motiara Hotel - La Valle Mall İç Mekan
Motiara Hotel - La Valle Mall İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Motiara Hotel - La Valle Mall
King Abdul Aziz Rd Orta Suudi Arabistan, Riyad

Riyad bölgesindeki Motiara Hotel - La Valle Mall misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Kingdom Hospital ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Azizia Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 7,3 mi (11,8 km) ve Al Batha Pazarı ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x