Motel w Lace

Boleslawiec
Motel w Lace Genel
Motel w Lace Genel
Motel w Lace Genel
Motel w Lace Öne Çıkan Resim
Motel w Lace Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Motel w Lace
Laka 28a , Boleslawiec

Boleslawiec bölgesindeki Motel w Lace konaklamanızda, Boleslawiec Seramik Müzesi ve Muzeum Ceramiki. Dział Historii Miasta ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Eski Tiyatro ile 2,8 mi (4,5 km) ve Boleslawiec Pazar Meydanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Karczma w Lace ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x