Motel Oasis

Southern Queensland Country, Kingaroy
Motel Oasis Genel
Motel Oasis Genel
Motel Oasis Genel
Motel Oasis Genel
Motel Oasis Genel
Image More +48 fotoğraf
Motel Oasis
50 Walter Road Southern Queensland Country, Kingaroy

Kingaroy bölgesindeki Motel Oasis konaklamanızda, Kingaroy Gösteri Alanı ve Kingaroy Peanut Kültürel Miras Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Kingaroy Ziyaretçi Merkezi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Kingaroy Art Gallery ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için motelin restoranı Midnight at the Oasis ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Large Room)
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Traditional Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x