Motel Mount Gambier

Limestone Kıyısı – Fleurieu Yarımadası, Mount Gambier
Motel Mount Gambier Genel
Motel Mount Gambier Öne Çıkan Resim
Motel Mount Gambier Dış Mekan
Motel Mount Gambier Dış Mekan
Motel Mount Gambier İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Motel Mount Gambier
115 Penola Road Limestone Kıyısı – Fleurieu Yarımadası, Mount Gambier

Mount Gambier bölgesindeki Motel Mount Gambier misafirlere banliyöde, Mount Gambier Katolik Bölge Kilisesi ve Cave Gardens 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Port MacDonnell & District Maritime Museum ile 1 mi (1,6 km) ve Lady Nelson Discovery Centre ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Mount Gambier bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Oda,
Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, Jakuzi
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x