Motel L Hammarby Sjöstad

Orta İsveç, Södra Hammarbyhamnen
Motel L Hammarby Sjöstad Genel
Motel L Hammarby Sjöstad Öne Çıkan Resim
Motel L Hammarby Sjöstad Dış Mekan
Motel L Hammarby Sjöstad Dış Mekan
Motel L Hammarby Sjöstad Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Motel L Hammarby Sjöstad
Hammarby Alle 41 Orta İsveç, Södra Hammarbyhamnen

Motel L Hammarby Sjöstad misafirlere Stockholm (Södra Hammarbyhamnen) bölgesinde, Hammarbybacken Kayak Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Stockholm Kraliyet Sarayı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tele2 Arena ile 2,5 km (1,6 mil) ve Vasa Müzesi ile 6,4 km (4 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 226 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stylish
Stylish Twin Room
Room
Stylish Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x