Motel du Bivouac Napoléon

Güney İsviçre, Bourg-Saint-Pierre
Motel du Bivouac Napoléon Öne Çıkan Resim
Motel du Bivouac Napoléon Dış Mekan
Motel du Bivouac Napoléon Dış Mekan
Motel du Bivouac Napoléon Dış Mekan
Motel du Bivouac Napoléon Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Motel du Bivouac Napoléon
Route du Grand-st-Bernard 20 Güney İsviçre, Bourg-Saint-Pierre

Motel du Bivouac Napoléon misafirlere Bourg-Saint-Pierre bölgesinde, dağda, Ski Lift Lorette ve Valsorey Değirmeni ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan motel Verbier Kayak Merkezi ile 22,5 mi (36,2 km) ve Super Saint Bernard Teleferiği ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için motelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x