Motel Basentum

Salandra
Motel Basentum Genel
Motel Basentum Öne Çıkan Resim
Motel Basentum Dış Mekan
Motel Basentum Kahvaltı
Motel Basentum Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Motel Basentum
Ctr. Pantano , Salandra

Salandra bölgesindeki Motel Basentum konaklamanızda, Sassi di Matera ile 26,9 mi (43,4 km) ve Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 30,5 mi (49,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Chiesa Matrice della Santissima Trinita' ile 6,6 mi (10,7 km) ve Santa Maria Maggiore Kilisesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x