Motel 24h

Lusciano
Motel 24h Genel
Motel 24h Genel
Motel 24h Genel
Motel 24h Öne Çıkan Resim
Motel 24h Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Motel 24h
Viale della Libertà 100/102 , Lusciano

Lusciano bölgesindeki Motel 24h konaklamanızda Parco Commerciale Auchan Giugliano Ticaret Merkezi ve Campi Flegre bölge parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Piazza del Plebiscito ile 14,4 mi (23,2 km) ve Molo Beverello Limanı ile 14,9 mi (24,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve Otomatik satış makinesi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x