Moskomsport Hotel

Moskova
Moskomsport Hotel Öne Çıkan Resim
Moskomsport Hotel Yerinde Yemek
Moskomsport Hotel Yerinde Yemek
Moskomsport Hotel Oda Düzeni
Moskomsport Hotel Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Moskomsport Hotel
Kirovogradskaya str., 21, bldg 1 , Moskova

Moskomsport Hotel misafirlere Moskova (Chertanovo Yuzhnoye) bölgesinde, Bitsa Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kremlin ile 11,6 mi (18,6 km) ve Kızıl Meydan ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Кафе "Buffet" yemek servisi için ideal, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 133 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve su sebili mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x