Mosi-O-Tunya Executive Lodge

Highlands
Mosi-O-Tunya Executive Lodge Genel
Mosi-O-Tunya Executive Lodge Genel
Mosi-O-Tunya Executive Lodge Öne Çıkan Resim
Mosi-O-Tunya Executive Lodge Dış Mekan
Mosi-O-Tunya Executive Lodge Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Mosi-O-Tunya Executive Lodge
Plot No 4424/37,HighLands , Highlands

Livingstone bölgesindeki Mosi-O-Tunya Executive Lodge misafirlere banliyöde, Mukuni Park Curio Pazarı ve Livingstone Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Demir Yolu Müzesi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Maramba Kültür Müzesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Executive Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x