Moses Villa

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Chorefto
Moses Villa Öne Çıkan Resim
Moses Villa Dış Mekan
Moses Villa Dış Mekan
Moses Villa Oda Manzaraları
Moses Villa Oda Manzaraları
Image More +14 fotoğraf
Moses Villa
Ethniki Odos Zagoras Choreftou, Chorefto Teselya Ve Merkez Yunanistan, Chorefto

Moses Villa misafirlere Zagora-Mouresi bölgesinde, plaj yakınında, Chorefto Plajı yakınında ve Tourkopigi Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Análipsis Beach ile 1,4 mi (2,2 km) ve Elítsa Beach ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Ground Floor - Olive)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Almond)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Ground Floor - Cherry)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Oak)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x