Moscow Holiday Hotel

Moskova
Moscow Holiday Hotel Genel
Moscow Holiday Hotel Öne Çıkan Resim
Moscow Holiday Hotel Dış Mekan
Moscow Holiday Hotel Dış Mekan
Moscow Holiday Hotel Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Moscow Holiday Hotel
Mnevniki str., 3, bldg. 2 , Moskova

Moscow Holiday Hotel misafirlere Moskova (Kuzeybatı İdari Okrugu) bölgesinde, Arena CSKA Futbol Stadı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Moskova ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kremlin ile 7,1 mi (11,4 km) ve Kızıl Meydan ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Европейский yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

200 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x