Mosa Court Suites

Central Kampala
Mosa Court Suites Öne Çıkan Resim
Mosa Court Suites Dış Mekan
Mosa Court Suites Dış Mekan
Mosa Court Suites Dış Mekan
Mosa Court Suites Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Mosa Court Suites
12 Shimon Road , Central Kampala

Kampala bölgesindeki Mosa Court Suites konaklamanızda, Uganda Cumhuriyeti Parlamentosu ve Uganda Golf Sahası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Victoria Gölü ile 7,7 mi (12,4 km) ve İsveç Elçiliği ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 119 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x