Morros Epic By Nomad Guru

Caribbean Lowlands, Cartagena
Morros Epic By Nomad Guru Öne Çıkan Resim
Morros Epic By Nomad Guru Dış Mekan
Morros Epic By Nomad Guru Dış Mekan
Morros Epic By Nomad Guru İç Mekan
Morros Epic By Nomad Guru Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Morros Epic By Nomad Guru
Cra 9 #34-122 Caribbean Lowlands, Cartagena

Morros Epic By Nomad Guru misafirlere Cartagena (La Boquilla) bölgesinde, La Boquilla Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Murallas de Cartagena de Indias, Colombia ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Ayala Center ile 5,7 mi (9,2 km) ve Saat Kulesi ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x