Morris Inn

Kuzeybatı Indiana, Notre Dame
Morris Inn Genel
Morris Inn Genel
Morris Inn Öne Çıkan Resim
Morris Inn Dış Mekan
Morris Inn Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Morris Inn
1399 Notre Dame Avenue Kuzeybatı Indiana, Notre Dame

Morris Inn size South Bend merkezinde, Notre Dame Üniversitesi yakınında ve Basilica of the Sacred Heart (Kutsal Kalp Kilisesi) ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Notre Dame Stadyumu ile 0,6 mi (1 km) ve South Bend Four Winds Kumarhanesi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Traditional Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x