Moroccan Holiday Suite

Hualien City
Moroccan Holiday Suite Genel
Moroccan Holiday Suite Genel
Moroccan Holiday Suite Genel
Moroccan Holiday Suite Genel
Moroccan Holiday Suite Genel
Image More +111 fotoğraf
Moroccan Holiday Suite
No. 405 Zhongzheng Road , Hualien City

Moroccan Holiday Suite misafirlere Hualien merkezinde, Hualien Kültürel ve Yaratıcı Sektörler İş Parkı yakınında ve Hualien Chenghuan Tapınağı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hualien Dongdamen Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Taroko Ulusal Parkı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için karaoke ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Hualien bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 65 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Penceresiz
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Küvet
Grand
Grand Oda, Birden Çok Yatak, Küvet
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Küvet
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x