Morjim Queen Beach Resort

Morjim
Morjim Queen Beach Resort Genel
Morjim Queen Beach Resort Öne Çıkan Resim
Morjim Queen Beach Resort Dış Mekan
Morjim Queen Beach Resort Dış Mekan
Morjim Queen Beach Resort Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Morjim Queen Beach Resort
Gawde Wado Near Marbella Beach Resort, Pernem , Morjim

Morjim Queen Beach Resort misafirlere Morjim bölgesinde, plajda, Ashvem Plajı yakınında ve Morjai Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Anjuna Plajı ile 9,6 mi (15,5 km) ve Baga Plajı ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Hotel Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Kır Evi
Room
Premium Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x