Morito Beach Apartments

Sant Llorenc des Cardassar
Morito Beach Apartments Genel
Morito Beach Apartments Genel
Morito Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Morito Beach Apartments Kahvaltı
Morito Beach Apartments Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Morito Beach Apartments
Bonanza, 2 , Sant Llorenc des Cardassar

Morito Beach Apartments misafirlere Sant Llorenc des Cardassar bölgesinde, plajda, Cala Millor Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Punta de N'Amer Burnu ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Cala Agulla Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Platja de na Marins ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Morito Beach Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x