Morino Sumika

Hokuriku, Kaga
Morino Sumika Öne Çıkan Resim
Morino Sumika Dış Mekan
Morino Sumika Dış Mekan
Morino Sumika Yerinde Yemek
Morino Sumika Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Morino Sumika
14-27 Yamashiroonsen Hokuriku, Kaga

Kaga bölgesindeki Morino Sumika konaklamanızda, Kutaniyaki Seramik Fırını Müzesi ve Manmatsuen Observation Deck ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Yamashiro Onsen ile 1 mi (1,6 km) ve Yamanaka Kaplıcası ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Pool side dining yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli Japon kahvaltı servisi yapılmaktadır.

53 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, karaoke ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x