Morino Lodge Myoko - Hostel

Koshinetsu, Akakura
Morino Lodge Myoko - Hostel Öne Çıkan Resim
Morino Lodge Myoko - Hostel Dış Mekan
Morino Lodge Myoko - Hostel Dış Mekan
Morino Lodge Myoko - Hostel Dış Mekan
Morino Lodge Myoko - Hostel Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Morino Lodge Myoko - Hostel
585-23 Tagiri, Akakura-onsen Koshinetsu, Akakura

Myoko bölgesindeki Morino Lodge Myoko - Hostel konaklamanızda, Myoko Kogen ve Akakura Onsen Kayak Alanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Madarao Kogen Kayak Merkezi ile 9,3 mi (15 km) ve Togari Onsen Kayak Merkezi ile 24,8 mi (40 km) mesafede.

Morino Lodge Myoko - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

10 odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Özel Banyo (Western double/twin ensuite )
Room
Oda (Double or Twin, Tatami Area)
Room
Oda (Western/Japanese adjoining ensuite ro)
Room
Family Süit
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 bed )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x