Morhagen Fäbodhotell

Orta İsveç, Sunnansjö
Morhagen Fäbodhotell Genel
Morhagen Fäbodhotell Öne Çıkan Resim
Morhagen Fäbodhotell Dış Mekan
Morhagen Fäbodhotell Dış Mekan
Morhagen Fäbodhotell Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Morhagen Fäbodhotell
92 Morhagsvägen Orta İsveç, Sunnansjö

Sunnansjö bölgesindeki Morhagen Fäbodhotell konaklamanızda, Grandarde Kilisesi ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Safsen Kayak Tatil Merkezi ile 25,9 mi (41,7 km) ve Ludvika Ulrika Kilisesi ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Sunnansjö bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Classic 4 bed room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x