More Residence·Guangzhou Huanshidong

Pearl River Deltası, Guangzhou
More Residence·Guangzhou Huanshidong Öne Çıkan Resim
More Residence·Guangzhou Huanshidong Dış Mekan
More Residence·Guangzhou Huanshidong Dış Mekan
More Residence·Guangzhou Huanshidong İç Mekan
More Residence·Guangzhou Huanshidong Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
More Residence·Guangzhou Huanshidong
No.16, Tianhe Road, Haiyou Building Pearl River Deltası, Guangzhou

Guangzhou (Yuexiu) bölgesindeki More Residence·Guangzhou Huanshidong misafirlere Guangzhou Hayvanat Bahçesi ve Huanghuagang Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Canton Kulesi ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 206 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x