Mopani Lodge

Victoria Falls
Mopani Lodge Genel
Mopani Lodge Dış Mekan
Mopani Lodge Dış Mekan
Mopani Lodge Dış Mekan
Mopani Lodge Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Mopani Lodge
560 Mopani Street , Victoria Falls

Victoria Falls bölgesindeki Mopani Lodge misafirlere milli parkta, Zambezi Ulusal Parkı ve Victoria Şelaleleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli Victoria Şelaleleri Ulusal Parkı ile 3,3 km (2,1 mil) ve Şeytan Havuzu ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Mopani Dining restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 3.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Victoria Falls bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Bedroom 5 Sleeper
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x