MoonTree47

Penang Adası, Penang
MoonTree47 Öne Çıkan Resim
MoonTree47 Dış Mekan
MoonTree47 İç Mekan
MoonTree47 İç Mekan
MoonTree47 İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
MoonTree47
47 Muntri Street Penang Adası, Penang

MoonTree47 misafirlere George Town (Merkez George Town) bölgesinde, Kamera Müzesi yakınında ve Georgetown UNESCO Historic Site ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel KOMTAR ile 1,3 mi (2 km) ve Gurney Yolu ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Öğle yemeği için MoonTee47 ideal, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x