Monts et Merveilles

Nord-pas-de-calais, Godewaersvelde
Monts et Merveilles Öne Çıkan Resim
Monts et Merveilles Dış Mekan
Monts et Merveilles Dış Mekan
Monts et Merveilles Dış Mekan
Monts et Merveilles Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Monts et Merveilles
105 rue de Steenvoorde Nord-pas-de-calais, Godewaersvelde

Godewaersvelde bölgesindeki Monts et Merveilles konaklamanızda Musee de la Radio ve Mont des Cats Manastır Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon St. Bernardus İçki Fabrikası ile 4,9 mi (7,9 km) ve Lijssenthoek Askeri Mezarlığı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Table d'hotes, Monts et Merveilles misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı (Duplex)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x