Montivas Lodge

Valtelline Vadisi, San Rocco
Montivas Lodge Genel
Montivas Lodge Genel
Montivas Lodge Genel
Montivas Lodge Genel
Montivas Lodge Genel
Image More +44 fotoğraf
Montivas Lodge
Via Saroch 782/C Valtelline Vadisi, San Rocco

Montivas Lodge misafirlere Livigno merkezinde, Livigno Kayak Merkezi ve Valtellina Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 22,8 mi (36,7 km) ve San Rocco Kayak Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 49 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu küçük otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x