Montiruju Hotel

Alghero - Kuzey Sardinya, Santa Maria Coghinas
Montiruju Hotel Genel
Montiruju Hotel Genel
Montiruju Hotel Genel
Montiruju Hotel Genel
Montiruju Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Montiruju Hotel
Via Terme di Casteldoria 9 Alghero - Kuzey Sardinya, Santa Maria Coghinas

Santa Maria Coghinas bölgesindeki Montiruju Hotel konaklamanızda, Terme di Casteldoria ve San Pietro Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Baia delle Mimose Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Poltu Biancu Plajı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x