Montelux Apartments

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Becici
Montelux Apartments Genel
Montelux Apartments Öne Çıkan Resim
Montelux Apartments Dış Mekan
Montelux Apartments Dış Mekan
Montelux Apartments Oda Manzaraları
Image More +81 fotoğraf
Montelux Apartments
Ive Lole Ribara Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Becici

Becici bölgesindeki Montelux Apartments misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Becici Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sveti Nikola Adası ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Slovenska Plajı ile 2,8 km ve Budva Marina ile 4,4 km mesafede.

Montelux Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 6 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sauna, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Veranda, Deniz Manzaralı
Gallery
Gallery Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x