Montelaguna Boutique Hotel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Samara
Montelaguna Boutique Hotel Genel
Montelaguna Boutique Hotel Genel
Montelaguna Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Montelaguna Boutique Hotel Dış Mekan
Montelaguna Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Montelaguna Boutique Hotel
Calle principal hacia Playa Carrillo Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Samara

Montelaguna Boutique Hotel misafirlere Samara bölgesinde, okyanus kıyısında, Nicoya Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Samara Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carrillo Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Buena Vista Plajı ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Antipasto Montelaguna Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Loft
Loft Suite
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x