Monteforte Resort

Salento Yarımadası (bölge), Ugento
Monteforte Resort Öne Çıkan Resim
Monteforte Resort Dış Mekan
Monteforte Resort İç Mekan
Monteforte Resort İç Mekan
Monteforte Resort İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Monteforte Resort
Via Raheli 17 Salento Yarımadası (bölge), Ugento

Ugento bölgesindeki Monteforte Resort misafirlere tarihi bölgede, Ugento Kalesi ile Ugento Katedrali 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Spiaggia di Pescoluse (Maldive del Salento) Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve Ugento Arkeoloji Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LCD televizyon, DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya spa küveti ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), kuaför ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Seno del Canneto)
Senior
Senior Süit, Sigara İçilmez (ZEUS)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Zinzulusa)
Room
Senior Süit (Baia delle Zagare)
Room
Apart Daire (Ponte Ciolo)
Room
Senior Süit (Specchia del corno)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x