Monte dos Pocos Agroturismo

Aljustrel
Monte dos Pocos Agroturismo Öne Çıkan Resim
Monte dos Pocos Agroturismo Dış Mekan
Monte dos Pocos Agroturismo Dış Mekan
Monte dos Pocos Agroturismo Kahvaltı
Monte dos Pocos Agroturismo Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Monte dos Pocos Agroturismo
Monte dos Pocos - Carregueiro , Aljustrel

Monte dos Pocos Agroturismo misafirlere Aljustrel (Aljustrel e Rio de Moinhos) bölgesinde, 25 de Abril Parkı ve Aljustrel İl Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Nossa Senhora do Castelo Kilisesi ile 7 mi (11,3 km) ve Castro Verde Kraliyet Bazilikası ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Aljustrel bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x