Mont Blanc Nova Iguaçu

Nova Iguacu
Mont Blanc Nova Iguaçu Genel
Mont Blanc Nova Iguaçu Genel
Mont Blanc Nova Iguaçu Genel
Mont Blanc Nova Iguaçu Genel
Mont Blanc Nova Iguaçu Genel
Image More +36 fotoğraf
Mont Blanc Nova Iguaçu
Avenida Dr. Mário Guimarães, 533 , Nova Iguacu

Bu apart otel misafirlere Nova Iguacu (Nova Iguacu Centro) bölgesinde, Chica da Silva House ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve TopShopping Nova Iguaçu Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Palacio da Ilha Fiscal ile 6,6 mi (10,6 km) ve Praça Barão do Rio Branco ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve minibar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x