Monchique Guest House

Highveld Ridge, Muldersdrift
Monchique Guest House Genel
Monchique Guest House Genel
Monchique Guest House Genel
Monchique Guest House Genel
Monchique Guest House Genel
Image More +56 fotoğraf
Monchique Guest House
Portion 3 Larsens Road Highveld Ridge, Muldersdrift

Muldersdrift bölgesindeki Monchique Guest House konaklamanızda, Honeydew Mazes Eğlence Parkı ve Silverstar Kumarhanesi, Krugersdorp ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 13,2 mi (21,3 km) ve Walter Sisulu Ulusal Botanik Bahçesi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Monchique Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Honeymoon Süit
Room
Family Süit
Room
Deluxe Süit (3)
Room
Luxury Süit (4)
Room
Luxury Süit (5)
Room
Deluxe Süit (6)
Room
Luxury Süit (7)
Room
Deluxe Süit (8)
Room
Luxury Süit (9)
Room
Standard Süit (10)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x