Monarch Hotel

Accra
Monarch Hotel Genel
Monarch Hotel Genel
Monarch Hotel Genel
Monarch Hotel Genel
Monarch Hotel Genel
Image More +225 fotoğraf
Monarch Hotel
15 Asoyi Street, East Legon , Accra

Accra bölgesindeki Monarch Hotel konaklamanızda, Gana Üniversitesi ve Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 8,7 mi (14 km) ve A&C Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x