Mon Petit Soulié

Cathar Kaleleri, Loupia
Mon Petit Soulié Genel
Mon Petit Soulié Öne Çıkan Resim
Mon Petit Soulié Dış Mekan
Mon Petit Soulié İç Mekan
Mon Petit Soulié Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Mon Petit Soulié
Le soulie Cathar Kaleleri, Loupia

Mon Petit Soulié konaklamanızda Loupia bölgesinde, Piyano Müzesi ile 8,3 km (5,2 mi) ve Domaine Begude ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Alet-les-Bains Manastırı ile 16,4 km (10,2 mil) ve Chalabre Şatosu ile 19,6 km (12,2 mil) mesafede.

Table d'hôtes yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Grande bêtise)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Petite Bêtise)
Family
Family Oda (La Friandise)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x