Mon Chateau

Florianopolis
Mon Chateau Öne Çıkan Resim
Mon Chateau Kahvaltı
Mon Chateau Kahvaltı
Mon Chateau Yerinde Yemek
Mon Chateau Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Mon Chateau
R. Antônio Heil 600 , Florianopolis

Mon Chateau misafirlere Florianopolis (Canasvieiras) bölgesinde, Canasvieiras Plajı ve Cachoeira do Bom Jesus Plajı yakınında. Bu plaj olan pousada otel Brava Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Ingleses Plajı ile 10 mi (16 km) mesafede.

Bistro Mon Chateau yemek servisi için ideal, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x