Mombetsu Prince Hotel

Monbetsu
Mombetsu Prince Hotel Genel
Mombetsu Prince Hotel Öne Çıkan Resim
Mombetsu Prince Hotel Dış Mekan
Mombetsu Prince Hotel İç Mekan
Mombetsu Prince Hotel Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Mombetsu Prince Hotel
7-3-26 Hon-cho , Monbetsu

Monbetsu bölgesindeki Mombetsu Prince Hotel konaklamanızda, Okhotsk Shinrin Parkı ve Okhotsk Deniz Buz Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Sky Tower ile 3,9 mi (6,2 km) ve Omusaro Genseikaen ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Kani-ya restoranı Japon mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 147 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Modern Japanese Style 5ppl)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x