Mokuren

Kyushu, Yufuin
Mokuren Öne Çıkan Resim
Mokuren Dış Mekan
Mokuren Dış Mekan
Mokuren Dış Mekan
Mokuren Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Mokuren
1892 Kawakami Yufuin-cho Kyushu, Yufuin

Mokuren misafirlere Yufu (Yufuin Japon Kaplıcası) bölgesinde, Kinrin Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Yufuin Motosiklet Sanatı Müzesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu ryokan otel Kijima Kogen Parkı ile 9,2 km (5,7 mil) ve Yunohira Sıcak Kaplıcası ile 14,7 km (9,1 mil) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Ortak Banyo (Japanese style)
Traditional
Traditional Oda, Özel Banyo (Japanese Style)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (Adult Only)
Room
Traditional Oda, Ortak Banyo (Japanese Western Style)
Room
Traditional Oda, Ortak Banyo (Standard Japanese)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x