Mokko Suite Villas

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Mokko Suite Villas Öne Çıkan Resim
Mokko Suite Villas Dış Mekan
Mokko Suite Villas Oda Düzeni
Mokko Suite Villas Oda Düzeni
Mokko Suite Villas Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Mokko Suite Villas
Jalan Umalas 1, No 168 Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Mokko Suite Villas misafirlere Kerobokan (Umalas) bölgesinde, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 2,6 mi (4,3 km) ve Legian Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa
Room
Süit
Room
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x