Mok Far Mont Ngo Resort

Ban Ton Lung
Mok Far Mont Ngo Resort Genel
Mok Far Mont Ngo Resort Öne Çıkan Resim
Mok Far Mont Ngo Resort Dış Mekan
Mok Far Mont Ngo Resort Dış Mekan
Mok Far Mont Ngo Resort İç Mekan
Image More +74 fotoğraf
Mok Far Mont Ngo Resort
99 BanLaow , Ban Ton Lung

Mae Taeng bölgesindeki Mok Far Mont Ngo Resort konaklamanızda, Maejo Üniversitesi ile 30,1 mi (48,4 km) ve Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Mae Ping River ile 15,1 mi (24,3 km) ve Aranya Wiwek Budist Tapınağı ile 21,2 mi (34,1 km) mesafede.

Ratchadara Pawalai, Mok Far Mont Ngo Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

9 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedrooms Superior Villa
Room
Deluxe Oda
Room
2 Bedrooms Deluxe Villa
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x