Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast

Kashubia, Gdynia
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast
14 Perkuna Kashubia, Gdynia

Moje Orłowo Boutique Bed & Breakfast misafirlere Gdynia merkezinde, Orlowo Plajı ve Orlowo İskelesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 10,2 mi (16,4 km) ve Kolibki Macera Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x