Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo

Estremadura, Sobral de Monte Agraco
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo Öne Çıkan Resim
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo Dış Mekan
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo Dış Mekan
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo İç Mekan
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo
Rua dos Moinhos 55 Gozundeira Estremadura, Sobral de Monte Agraco

Sobral de Monte Agraco bölgesindeki Moinhos da Gozundeira - Casa no Campo konaklamanızda, Igreja Do Gradil ile 8,1 mi (13 km) ve Tapada Nacional de Mafra Parkı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Torre Vedras Şatosu ile 10,6 mi (17 km) ve Serro ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Kır evinin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kır evinde ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x