Mohnfahsai Home Resort

Ban Du
Mohnfahsai Home Resort Genel
Mohnfahsai Home Resort Genel
Mohnfahsai Home Resort Öne Çıkan Resim
Mohnfahsai Home Resort Dış Mekan
Mohnfahsai Home Resort Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Mohnfahsai Home Resort
114 Moo 8, Baan Doo, Muang , Ban Du

Chiang Rai bölgesindeki Mohnfahsai Home Resort misafirlere göl üzerinde, Chiang Rai Rajabhat Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Baandam Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Wat Huai Pla Kung Tapınağı ile 9,1 km (5,7 mil) ve Cumartesi Yaya Sokak Pazarı ile 9,7 km (6 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Junior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Room with Double Bed
Room
Executive Room with Twin Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x