Moganshan MingTai Villa

Huzhou
Moganshan MingTai Villa Genel
Moganshan MingTai Villa Genel
Moganshan MingTai Villa Öne Çıkan Resim
Moganshan MingTai Villa Dış Mekan
Moganshan MingTai Villa Dış Mekan
Image More +164 fotoğraf
Moganshan MingTai Villa
FA tou Xiang Village No. 65 Moganshan Town, Deqing , Huzhou

Huzhou bölgesindeki Moganshan MingTai Villa konaklamanızda, Mogan Mountain ve Chiang Ching-kuo Başkanlık Konutu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Mogan Dağı Manzara İzleme Alanı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Deqing Museum ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Tatami)
Superior
Superior Oda (Tatami)
Premium
Premium Oda
Room
Classic Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit (Tatami)
Room
Family Süit
Room
Grand Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x