Modesto Hotel

Central Valley, Modesto
Modesto Hotel Genel
Modesto Hotel Genel
Modesto Hotel Genel
Modesto Hotel Genel
Modesto Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Modesto Hotel
1720 Sisk Rd Central Valley, Modesto

Modesto Hotel misafirlere Modesto merkezinde, Modesto Junior College West Campus ve Vintage Faire Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Modesto Junior College East Campus ile 2,1 mi (3,4 km) ve Kaiser Modesto ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Modesto Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 125 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Hearing, Mobility, Tup)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Premium Oda, Birden Çok Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun (Roll-In Shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x