MOB House

Saint-Ouen
MOB House Genel
MOB House Öne Çıkan Resim
MOB House Dış Mekan
MOB House İç Mekan
MOB House Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
MOB House
70 Rue des Rosiers , Saint-Ouen

MOB House size Saint-Ouen merkezinde, La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ve Stade de France ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Louvre Müzesi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Notre Dame Katedrali ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Feuille De Chou, MOB House misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Chambre
Chambre Double Standard, Balcon
Chambre
Chambre Double Supérieure, Terrasse
Junior
Junior Suite
Junior
Junior Suite, Terrasse
Suite,
Suite, Terrasse
Room
Suite
Room
Suite Deluxe, Terrasse
Room
Suite Duplex, Terrasse

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x