MNY Hotel & Resort

Malezya Yarımadası, Teluk Nipah
MNY Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
MNY Hotel & Resort Dış Mekan
MNY Hotel & Resort Dış Mekan
MNY Hotel & Resort Dış Mekan
MNY Hotel & Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
MNY Hotel & Resort
Lot 4511, Lorong 1, Kg Teluk Nipah Malezya Yarımadası, Teluk Nipah

MNY Hotel & Resort misafirlere Pangkor Adası bölgesinde, plaj yakınında, Teluk Nipah Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Coral Beach ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lin Je Kong Temple ile 0,7 mi (1,2 km) ve Pantai Teluk Ketapang ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x