Mizunara Chalet

Hirafu
Mizunara Chalet Öne Çıkan Resim
Mizunara Chalet Dış Mekan
Mizunara Chalet Dış Mekan
Mizunara Chalet İç Mekan
Mizunara Chalet İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Mizunara Chalet
Niseko Hirafu 2 Jyo 2 Cho-me 16-11 Kutchan-cho , Hirafu

Kutchan bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu tatil evi Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 5,5 mi (8,8 km) ve Niseko Annupuri Uluslararası Kayak Alanı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (Mizunara)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x