Mittali Hotel

Sihanoukville
Mittali Hotel Öne Çıkan Resim
Mittali Hotel Dış Mekan
Mittali Hotel Dış Mekan
Mittali Hotel Oda Manzaraları
Mittali Hotel Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
Mittali Hotel
Otres Beach Far End, Otres 2, Marina Road , Sihanoukville

Mittali Hotel misafirlere Sihanoukville (Mittakpheap) bölgesinde, Otres Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ochheuteal Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Altın Aslan Heykeli ile 7,4 km (4,6 mil) ve Sokha Plajı ile 8,5 km (5,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 30 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Room - Balcony Exotic View
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Suite with Sea View
Room
Deluxe Double Bungalow
Room
Family Bungalow
Room
Standard Double Bungalow
Room
Suite Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x